dinsdag 26 mei 2009

Nightmare


In mijn laatste week bij PaySquare gebeurde waar ik altijd al enigszins benauwd voor was: de deur van mijn afgesloten werkkamer ging NIET meer open! En ik zat binnen...
Natuurlijk heb ik geen foto's van dit avontuur, maar ik heb er toch maar wel een LO van gemaakt. Zo vaak maak je zoiets , gelukkig, niet mee!

Time to say...


Helaas heb ik onlangs afscheid moeten nemen van mijn werk. Zomaar ineens hield het project waar ik mee bezig was voor mij op. En ik had het zo enorm naar mijn zin!! Ik ging echt fluitend naar mijn werk.

Het bedrijf dat mij inhuurde vond het nodig om van de ene op de andere dag iemand anders op mijn plek te zetten. En dan kan je als uitzendkracht je biezen pakken.

En ook het bedrijf waar ik werk(te) en mijn collega's daar waren, en zijn, het niet eens met de gang van zaken. Maar ja....

Van mijn collega's heb ik een prachtig boeket gehad. En op mijn allelaatste dag kreeg ik van de groep waar ik nog wat extra werk voor deed ook nog een megazak drop, en een mooie kaart.


Lieve mensen van PaySquare, bedankt voor een heerlijk jaar!!

en misschien, tot ziens....

Wij, in het Griftpark


Wij wonen niet ver van het Utrechtse Griftpark, en als het mooi weer is willen we er nog wel eens heenwandelen voor een lekker bakkie koffie in het restaurantje daar. En natuurlijk om lekker te genieten van het park zelf...

Na de lange akelige winter was 8 maart een van de eerste lekkere lentedagen. Het was nog wel vrij koud, maar het was in ieder geval zonnig!

Opstel uit 1969




Vrijdag 24 april '09 stond er een artikel in de krant over een vliegende auto, die een eerste testvluchtje zou gaan maken. En ik moest meteen weer aan een opstel-opdracht van de lagere school denken: Hoe ziet het er in het jaar 2000 uit?